Bölümümüz Laboratuvarlarındaki Dolaplardan Kiralamak İsteyen Lisansüstü Öğrencilerinin Dikkatine

Laboratuvar malzeme ve eşyalarını muhafaza etmek  üzere Bölümümüzce  sağlanan dolaplardan depozito karşılığı kiralamak isteyen  Lisans öğrencilerimizin 19 Şubat 2024 tarihinden itibaren  Kimya Bölümü  D- 1009 Nolu  ofiste  Karabey Eroğlu ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

 

Mevcut dolaplara ilaveten 90 adet yeni çelik dolap satın alınmıştır. Bu çelik dolaplardan kiralamak isteyen lisans öğrencimizin; belirtilen ofisteki (D-1009) listeye isimlerini yazdırmaları, verilen  dolapta kullanılmak üzere  "öğrencinin kendisinin satın alacağı"  asma kilidin tam örneğini görmeleri gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra dolap numarası belirlenerek öğrenciye depozito karşılığı dolabı kullanma hakkı verilecektir.

 

B Blokta Lisansüstü öğrencilerimiz içinde 60 adet çelik dolap mevcuttur. Bu dolaplardan kiralamak  isteyen öğrencilerin de aynı şekilde kendilerinin temin edecği kilit örneğini görmeleri ve listeye isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

 

Not: Lisans üstü öğrencilerimizin arasında, Lisans eğitimi boyunca kiraladığı dolabını henüz teslim etmemiş  olanlar varsa, bu haktan faydalanmaları için öncelikle  C bloktaki dolabını boşaltması ve anahtarını teslim etmesi  gerekmektedir.